Pain in my back

Hei hei hei või peaks ütlema hou hou hou nüüd on küll piisavalt aega mööda läinud, et mu postitused liiga tüütavaks ei muutuks :D Ilmad on kohati tapavalt palavad, mis on märgiks, et jõulud on kohe käes. Ja no mitte ainult ilm ei viita sellele vaid kogu see toimuv siin nagu näiteks ostukeskused on rahvast punnis ja majadele on installeeritud “mõned” lisatuled. Meie lähedal on üks tänav mis on eriti ära ehitud üritan sellest täna öösel pilti teha ja siis siia tagant järgi lisada, et te aimu saaksite mis siin toimub ja kuidas peab maja ehtima, et hou hou mees mööda ei sõidaks ja kogu üli vajaliku mandi ikka õige maja uksetaha maha paneb. Ühesõnaga pilt tuleb, luban seda. Jõulud tähendavad pikemaid tööpäevi kuna pühade tellimused tuleb kõik ette ära teha. Lubatakse 12h vahetusi eks ole näha kas ainult lubavad või saame ka. Ühe nädala kannatab tehe mõned päevad 12h seda tööd aga see on ka kõik. Isegi 8 h kastide tõstmine kurnab keha korralikult. Õnneks on mul nüüd olemas tõstukijuhi luba, mis annab mulle nädalas mõne vaba päeva kasteide tõstmisest. Sõidan mingi veidra masinaga laos riiulite vahel ringi ja panen tooteid välja, et siis pickkerid saaksid aluaseid kokku panna. Ühesõnaga on see väga chill värk tegelikult ei mingit kiirustamist lihtsalt rahulikult tiksud ja toimetad. Tõstukijuhi loa tegemine iseenesest midagi keerulist ei olnud aga ei saa öelda ka, et see ulme raske oleks olnud. Kerge tõrge tekkis deoreetilise osaga aga seda ka ainult minu kehva inglise keele kirjakeele pärast, muidu oli lihtne. 1 päevane kursus + pärast tõstukijuhi kaart maksis kokku 302 doltsi arvan, et see oli hea investeering. Peaks aitama kaasa uue töö leidmisele ja andma leevendust mu seljale, mis on viimased paar nädalat ulme valu teinud. Ilmselt mingi närvipõletik või midagi. Kahjuks sellest pilti ei ole teile näidata aga kasutage kordiki oma fantaasiat ja kujutage ise ette kui valus see on. Olen peaaegu terve purgi tiigrisalvi selga määrinud, mis on natukene aidanud aga sain ühelt eesti tüdrukult mingid närvipõletiku raviaid tablette, mis on lausa imet teinud. Selg on juba enam vähem korras peal 6 tablaeti söömist ehk, et söön umbes sama palju veel ja siis ma peaks jälle naeratama. Tööl tõstan kaste nüüd sirge seljaga vastasel juhul ma ilmselt ei tõsta neid kaste enam kunagi. Aga kõik saab korda ärge muretsega eks ma pakun siin natuke ikka üle ka, et teil seal huvitavam oleks aga jube valus on ikka küll tegelikult :D Igal juhul suur nädal on tulemas elame selle üle ja siis on näha mis saab. Uue töö otsingud käivad midagi ka pakutakse aga kõik on lühiajalised tööd, mis mulle ei sobi. Kui te küsite kas ma surfanud olen siis vastus on, et ei ole kuna selg on haige olnud aga ilmselt te ei küsi seda. Ei mäletagi kas ma rääkisin sellest, et olin vahepeal Moga kahekesi ja pidin temal silma peal hoidma kuna Andres ja Kaisa lendasid ida kaldale sünnipäevale. Kirjutan teile nii tihti, et ei mäleta mida olen rääkinud ja mida ei ole. Ühesõnaga saime Mr. Smokey -ga kenasti hakkama välja arvatud üks päev, kus väke okseralli käis peale pikka rannapäeva. Tüüp oli salaja soolast ookeani vett joonud ja siis oli vaja see pärast välja oksendada igale poole. Ühesõnaga natukene tuli koristada aga sain hakkama ja võin teha järjekordse linnukese lahtrisse tehtud. :D Kaisa on kodus tagasi Andres jäi veel sinna aga peaks see nädal tagasi jõudma. Nädalavahetustel on pidu või siis niisama grillime eestlastega. See nädalavahetus käisime kaljudelt alla hüppamas, mina küll ei hüpanud kuna pidasin targemaks oma selga säästa. Teised hüppasid ja tundus lõbus olevat. Rahavast oli palju nagu kari pingviine olime kalju otsas. See oli selle nädala meelelahutuslik poole. :D Ega siis midagi kuulmiseni kui midagi muutub siis annan ikka teile ka teada seniks pange fesarisse jõulusöömaorgia pilte ja muidugi jõulukuuseda on ka tere oodatud. Kõike kaunist.


  • Facebook
  • Twitter
Leave A Comment