Töö töö töö

Leidsin aega ja kirjutan, mis toimub aga ütlen kohe ära, et peale viit päeva töötamist on kaks vaba päeva ja peale neid vabu päevi on jälle viis päeva tööd. Põhimõtteliselt nii see siin on hetkel ja tegelikult tahaks loota, et ka tulevikus. Nädalavahetustel üritame endale mingit põnevat tegevust välja mõelda, et mitte päris niisama kodus istuda ja puhata. Samas on peal viit tööpäeva mõnus kodus ka olla eriti kui on selline tühjaks pigistatud sidruni tunne peal. Käisime Andrese ja Kaisaga karti sõitmas olin kiireim mees rajal Andres on minust 8-9 kg raske, mis peaks olema talle hea vabandus. Aga tore oli. Edasised nädalavahetuse plaanid on meil minna ratsutama ja siis paadiga kalale aga need üritused toimuvad juba suurema eestlaste pundiga. Ratsutamist ootan väga, kuulates neid lugusi, mis eelnevatel kordadel on juhtunud peaks mähkmed püksi panema igaks juhuks. Nalja hakkab saama ja üritame selle ka kaameratesse lindistada. Üldiselt toimub ikka grill chill nädalavahetustel ja kui tuult on siis surfame ka loomulikult. See nädal saan endale lohe ka nii, et ei pea teiste omasi laenama enam.
Natukene töö juttu ka. Töötunde väga palju ei tule aga lubatakse, et päevad lähevad pikemaks no tean seda omast käest, et päevad võivad minna pikemaks aga ei pruugi. Kõik oleneb, kas võetakse uusi töötajaid tööle või ei . Endiselt otsin endale uut tööd seekord mingit päevast tööd. Ilmselt kahel kohal tööd teha ikkagi ei jõuaks, sest see öine vahetus kurnab päris ära kui aus olla. Aga siin üks ärevamaid hetki, mis meil tööl selle ajajooksul on olnud. Ühe tavalise päeva lõpus kõik vahtisid seda jube olulist tabelit ehk siis pickrate-i. Kus kõigil on määratud mingi target mille ta peab sellel päeval ära tegema, et olla rohelises. Üks eesti pois on kogu aeg punases ehk, et ta kunagi ei täida talle määratud normi. Ülemused küsisid, mis värk on kõik teised saavad sina ei saa. Tema ütles, et see on võimatu, tema ei hakka oma selga rikkuma ja kahte kasti korraga tõstma. Ühesõnaga läks väga kergeks vaidluseks, mis ülemusele ei meeldinud. Järgmine päev tuli agentuurist talle kõne peale, et tee nii kiiresti suudad aga jää tööle kuna kiired ajad on tulemas ja pickkerid on vaja. Seda enam, et ta oli juba välja koolitatud ja teab kuidas pickkida. Suunurgast vihjas agentuuri naisele, et 70% töötajatest otsib uut tööd, mis siis peaks tähendam, et kõik eestlased otsivad seal uut tööd endale. :D Mis te arvate, mis toimus järgmine päev? Järgmine päev algas Laomelli ehk siis lao kõige suurema bossi jutuajamisega, kus ta siis lubas meile natukene palka juurde eks ole näha. Aga ilmselgelt neile see 70% jutt ei meeldinud isegi kui 2 eestlast veel ära läheks oleks neil seis kehva, kuna üle öö kuskilt 2 kiiret korilast ei saa. Aga aga peale selle ülemuse jutuajamist koitsin oma võimalust. Nimelt olen praegu olnud õpipoisi palgal, mis on naeruväärne kuna tegin juba esimesel aastal seda tööd 4,5 kuud ja peaksin saama täispalka. Küsisin siis, miks ma õpipoisi palgal olen kuigi olen siin eelnevalt töötanud. Näitasin talle ka oma pickrate mis oli sellel hetkel mingi 311 aga target oli 260 ehk, et olin ma kaugelt üe targeti. Küsisin, et mis toimub kas ma pean hakkama aeglasemini tööd tegema. Sellele tuli vastus ei ei seda ei ole vaja panem su kohe kõrgele tunnitasule( peale kolme nädalata hahaha) Seda kõrgemat tunnitasu oli mulle lubatud juba 1 nädalast peale aga ilmselt olin rääkinud vale inimesega. Igal juhul lubasid and mulle need 3 nädalat tagant järgi maksta, mis on väga raske uskuda aga no vaatame. Vot selline lugu siis seekord. Teie aga valmistuge talveks seal ärge minu juttu väga tõsiselt võtke ja tehke ikka lumehelvestest pilti. Mul õnnestus ükspäev täitsa ära põleda oli 1 h õues ja nüüd nagu vähk ja nahka tuleb. Enam seda viga ei tee päike on siin ikka väga intensiivne. Siin üks pühapäevane perepäev :D pilte


  • Facebook
  • Twitter
Leave A Comment