Turkey vol 2

Tunnistan ausalt, et olen siiani laisk olnud ja pole leidnud aega, et isegi mõned sõnad kirjutada. Iga päev olen järgmisesse päeva lükanud. Aga kuna homme tuleb Egiptuse reis peale, siis tuleb Türgi vol 2 ilusti kokku võtta:)

Olen nüüd natuke kauem kui kuu aega Türgis olnud ja julgen väita, et olen 200% õnnelikum kui kunagi varem:) Mitte ainult tuul, mis on peaaegu, et iga päev puhunud, ei ole minu õnne saladus, vaid ikka kõik kõik kõik muu ka:)

 

Enamuse ajast olen olnud Gökova surfiparadiisis. Kuigi jõudsin siia alles hooaja lõpus, siis tuult jätkus igaks päevaks:) Kurta ei saa:) Palju palju olen arenenud… Harjutan juba trikke unhookis, lukus on siis raily ja backroll ning nüüd on käsil raily to toeside koos surface pass’ga, sama backrolliga ning paar üllatust veel, mille proovin nädalaga Ras Sudr’s lukku saada. Eks näis:) Aga Gökova tingimused on igati head olnud:) Enamuse ajast olen trikke flatil harjutanud… super lux… kui rahvast liiga palju, siis oleme lihtsalt teisele poole sala flatikasse läinud:) Tugeva tuulega tuleb eemal muidugi korralik laine, aga flat jääb flatiks:) Enamuse ajast kasutasin oma 11m2 lohet, ca 5 korda sai 8m2 ka kotist välja võtta…

 

 

Külas käisid mul selle lühikese aja jooksul kallis pere ja Annika:) Pere sai 1 nädalaga kogu ülevaate sellest, kus elan, kellega suhtlen ja et minuga kõik ok:) Said rahuliku südamega Eestisse tagasi lennata ja kindlasti ootavad juba järgmisel hooajal uuestikülastamist:) Järgmine hooaeg olete kõik siia oodatud ja Annika on elavaks kinnituseks, et koos oma väikese meeskonnaga jätsime talle ühe tuuliselt meeldejääva mälestuse:)

 

Nüüd enne Egiptuse Kitecampi oleme nädalakese Fethiyes ja võtame surfist puhkuse;) Superkompensatsioon on ka surfaritele hädavajalik;) Mitte nüüd nädal aega järjest täielikku puhkamist, üle päeva ikka tunnine päikeseloojangu jooksutrenn ka;) Ja paari nädalaga oleme Serkaniga 3 hooaega True Blood’i ära vaadanud:D Taner hoiatas, et satume sõltuvusesse, aga üks hooaeg aint veel järgi ja saab jälle vaba aega muud moodi kasulikult ära kaustada:P

  • Facebook
  • Twitter
Leave A Comment