Happy end

Türgi reisi tunnistan 100 % kordaläinuks! Praegult olen juba lennul Riia-Tallinn ja mõtted on ikka veel seal… Aeg kirja panna oma viimased seiklused…

Patara on koht, kuhu soovitan kõigil minna, kes Türki satuvad! Taneri, Serkani ja nende õpilastega surfasime seal kolm päeva järjest. Imeilus lõputult pikk rand, kus olime ainult meie ja kohalikud külaelanikud, kes vaatasid lendavaid lohesid kui imet. Esimesel päeval möllas nii tugev tuul, et sain lõpuks ometi oma 8m2-se lohega kogu päeva sõita. Kuna eelnevad päevad olid tuuletud, siis ennem merelt ära ei tulnud, kuni tuul vaibunud. 4 h sai sõidetud ja õhtul suurest väsimusest lihtsalt kukkusin voodisse. Sama lugu oli ka järgmisel päeval kui kirja sain 4,5 h. Kolmandal päeval jätkus tuult vaid algajatele, aga kõik kes mind tunnevad, siis teavad, et asendustegevust pole mul raske leida. Kauguses ahvatles mind üks väike saar ja seadsingi jooksusammud sinnapoole. Saarelt oli imeilus vaade mõlemale poole rannale. Kuna õpilaste lohed olid ikka veel üleval, siis väga ei kiirustanud ja nautisin seda super vaadet. Taner ütles, et tema unistus oleks avada sellel saarel surfiklubi. Oojaaa… Ühesõnaga Patara oli mõnus vaheldus kodusele Fethiyele.

 

 

Otsustasin ka natuke turisti mängida. Käisime Kayaköy “Mosaic of Cultures” linnakeses, mis on türgi ja kreeka rahvuste rahu ja sõpruse sümboliks. Mäe nõlval on 3500 kuni 4000 kivist majakest ja tipust avaneb imeilus vaade Ölüdeniz “Blue Paradise” rannale. Sinna läheks kindlasti tagasi:)

 

 

 

 

 

Aga suured tänud Serkanile, Tanerile ja Fethiye Surf Center’le, ilma kelleta poleks mu reis olnud see, mis oli. Kokkuvõtvalt 44,5 tundi treeningut, millest 21 korda kite ja 17 korda jooks jm.

 


  • Facebook
  • Twitter
Leave A Comment