P2ike, surf ja trall

P2evad l2hevad siin nii kiiresti, et t2na v6tsin lausa p2evakorda, et midagi kirja panna. Enamus p2evad, st k6ik p2evad olen vee 22res veetnud, kas siis Fethiyes v6i Gökovas. Tuulega on mul vedanud, iga p2ev olen s6ita saanud ja kokku juba 15 h. Siiani on suure lohe ilmad olnud, et lausa juba ootan, et hooaeg algaks ja oma 8m2′ga s6ita saaksin. Samas homme l2hme Patara’sse ja kutid lubasid mulle, et saan ka oma v2iksema tibu kotist v2lja v6tta:P Vesi Fethiyes juba p2ris soe, 20 kraadi ja mina olen ainuke, kes ilma kalipsota s6idab. Eile küll poole pealt murdusin ja t6mbasin ka kalipso selga. Siin Fethiyes s6ltub palju tuule suunast ja samuti kui hommikul taevas pilves, siis teame, et head p2eva ei tule. Samas Gökovas puhub korralikult iga p2ev, seal vesi külmem ja ilma kalipsota pole seal vette veel l2inud. Aga varsti avavad Taner ja Serkan Gökovas uue surfiklubi, nii et vahetame koduspoti v2lja. Juba ootan:P NB! Homme l2heb juba unhooki harjutamiseks;) T2nud Serkanile ja Tanerile, kes mind 6petada viitsivad!!!!

 

N2dalavahetusel chekkasime ka v6imalikud diskospotid üle, alustasime Fethiyest Car Cemetery pubist ja seej2rel s6itsime Hisarönü linnakesse, kus rokkisime Timeout baaris kuni hommikuni. Eks asi oli seltskonnas ka, türgi kutid ja külalised moskvast, kui Boracayl see hooaeg olite, siis Kseniat ikka m2letate:) Annikale oleks kindlasti meeldinud:P

Ja iga laup2ev meil siin Fethiye surfiklubis traditsiooniline rannagrill, kust ei puudu kunagi imeilus p2ikeseloojang, l6ke, tants, tuleshow, hea muss ja tuju. Eelroaks oli valida 18 erineva h6rgutise vahel, minu taldrikusse mahtus 14 erinevat, kartulisalati ja muu sarnase j2tsin v2lja.

 

Kogu n2dal korralikku surfi ja n2dalavahetusel v2ike l66gastus lisaks, k6ik see v2sitas nii 2ra, et pühap2eval peale kahetunnist surfi kukkusin otse voodisse.

 


  • Facebook
  • Twitter
Leave A Comment